Mindgrip Coaching & Trainingen

Het ontstaan van MindGrip

MindGrip Coaching & Trainingen, was nooit ontstaan als ik zelf niet had mogen ervaren wat emotioneel en fysiek diepgaan was, geen wake-up call had gehad en niet eerlijk tegen mijzelf was geweest dat het zo niet verder kon.

De oorsprong van MindGrip gaat dan ook verder terug dan ik eerder dacht. Het vermogen om mijn rug recht te houden, mijn angsten onder ogen te zien, mijn emoties bij elkaar te rapen en ermee aan de slag te gaan heb ik te danken aan mijn tijd bij het Korps Mariniers en mijn coach en trainingswerkzaamheden op en voor de Politie Academie /PIOG en mijn gastdocentschap bij Schott & Co.

Het zijn deze ervaringen en kennis die hebben geleid tot de verdieping in de verschillende technieken en methodes waaronder in de Psychologische Flexibiliteit, Cognitieve gedragstherapie (ACT), Prestatie Psychologie, Trauma Therapie (EMDR), maar ook in de verschillende domeinen van de leefstijl en vitaliteitsbewustwording (slaap, herstel, voeding, ademhaling, immuunsysteem, bewegen, stress) en nog een tal van andere trainingen en opleidingen die te maken hebben met onze mentale fysieke vitaliteit.

Het fundament van MindGrip

Dankzij deze opgedane kennis en ervaringen heb ik een gedegen fundament weten te leggen van MindGrip Coaching & trainingen. De individuele behoefte staat centraal en bieden handvatten om de mentale veerkracht te vergroten, persoonlijk leiderschap te vergroten en zelfredzaam te zijn.

Ik ben dankbaar voor de ervaringen in mijn persoonlijke ontwikkeling en deze vormen een onmisbare basis voor MindGrip.

Mirek Peka

Ik ben waarvoor ik sta, zo ook MindGrip Coaching!