Wordt er in het dagelijks leven veel van je verwacht?

Van asfalt naar zandpad of bergpad!

Ga mee op reis met MindGrip Coaching!

MindGrip Coaching organiseert bijzondere weekreizen op outdoor locaties waarin allerlei facetten van persoonlijke ontwikkeling tot uiting komen. In een veilige, inspirerende omgeving word je mentaal en fysiek geprikkeld en begeleid. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke gesprekken.

Je hebt alleen jezelf nodig!

Het doel van deze reis? Jouw persoonlijke ontwikkeling! Of je nou twijfelt in je werkleven, je opleiding of je privéleven. Wij gaan samen met jou aan de slag om je zelfverzekerder, daadkrachtiger en vooral vrolijker in het leven te laten staan. Op deze reis gaan we ons focussen op jouw persoonlijke ontwikkeling, je persoonlijke leiderschap en je mentale veerkracht. Met de opgedane ervaringen van deze persoonlijke reis sta jij de rest van je leven sterker in je schoenen!

Meld je nu aan

Al onze activiteiten zijn gericht op mannen en vrouwen vanaf 25 jaar. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Stuur een mail naar info@mindgrip.nl dan nemen wij contact op. Voor teams, bedrijven en organisaties kijken we samen naar een op maat gemaakte reis die precies past bij de groep.

De eerst volgende MindGrip reis zijn we aan het plannen! Heb je interesse? Meld je aan en we houden je via de mail op de hoogte. Als je je nu aanmeldt ontvang je 10% korting bij deelname.