MindGrip vitaliteits programma

Ga aan de slag met je mentale kracht & persoonlijk leiderschap

Het MindGrip mentale fysieke vitaliteits programma richt zich op het verbeteren van de algehele vitaliteit door middel van een duurzame gedragsverandering op het gebied van leefstijl. Dit programma duurt één jaar en omvat verschillende groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken.

 

Voor wie?

Dit programma is bedoeld voor iedereen die een stok achter de deur nodig heeft om te werken aan zijn of haar mentale en fysieke vitaliteit en hierdoor doelen kan behalen. Tijdens het programma worden er uitgebreide intakegesprekken gehouden en persoonlijke coaching sessies gegeven. Daarnaast zijn er leerzame lessen over voeding, slaap en mentale kracht en is er discipline om op eigen voet verder te kunnen gaan.

 

Een investering in jezelf

De investering in het MindGrip mentale fysieke vitaliteits jaarprogramma bedraagt €2.250 inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor ondernemers. Dit programma is ook beschikbaar voor bedrijven en organisaties die de mentale en fysieke vitaliteit van hun medewerkers willen verbeteren en zo preventief te werk willen gaan. Voor meer informatie neem contact met ons op.