Small group coaching

MindGrip, altijd in ontwikkeling!

Interactie

In small group coaching leer je veel door interactie. Het is leuk en leerzaam om discussies te voeren, opdrachten uit te voeren en rollenspellen te doen met andere deelnemers. Misschien stelt een deelnemer heel andere vragen dan jij of gebruikt hij/zij andere woorden of technieken dan jij. Iedere deelnemer brengt andere kwaliteiten mee naar groep waardoor je veel van elkaar kan leren.

Motivatie & plezier

In een groep motiveer je elkaar en soms ontstaat er ook een speelse, competitieve sfeer die iedereen helpt met het behalen van een duurzaam resultaat. Iedereen leert en motiveert elkaar om aan het werk te gaan en je doelen te behalen. Daarnaast kan positieve groepsdruk helpen om nét een stukje harder te lopen dan je anders zou doen.

Respect

Small group coaching geeft een heel andere dynamiek dan het samenwerken ‘op de werkvloer’. Je bent in in een veilige omgeving aan het werk aan doelen. Hierbij leer je elkaar kennen en ontstaat er een wederzijds respect voor het werken aan en het realiseren van, deze doelen. We horen dan ook vaak dat deelnemers elkaar op een andere manier leren kennen en dit wordt erg gewaardeerd.

Financieel aantrekkelijk

Small group coaching is in de regel goedkoper dan personal coaching. De prijzen die wij hanteren zijn inclusief intake, materiaal, koffie/thee en een bewijs van deelname. Ben je benieuwd naar nog meer voordelen van small group coaching, wil je een incompany coaching organiseren of zelf meedoen aan een small group coaching? Neem dan vooral contact op.