1:1 Personal Coaching

Van dromen naar doen!

Stress en burn-out (klachten)

Jij gaat samen met de personal coach op zoek naar de kern van de stress of burn-out klachten. Hierbij ga je dankzij oefeningen en gesprekken met de personal coach aan het werk om beter leren om te gaan met de klachten van stress en burn-out. Het doel is de vermindering van jouw spanningsklachten en weer invulling kunnen geven aan je dagelijks leven.

Traumaverwerking

Ervaar jij een van onderstaande klachten?

  • Angstige beelden of gedachten
  • Gedragsverandering
  • Paniek en irritatie

Dan is personal coaching voor jou. Personal coaching is er voor jou wanneer je vastloopt in de verwerking van een schokkende, pijnlijke of beangstigende gebeurtenis. Er wordt samen naar de klachten gekeken en er wordt gefocust op het verminderen of het onder controle krijgen van je klachten na een traumatische ervaring. Hierdoor wordt het leefbaarder voor jou en je omgeving.

Prestatie

Personal coaching van Mindgrip is ook effectief voor mensen die prestatiegerichter door het leven willen gaan. Tijdens het personal coaching traject ga jij je focussen op persoonlijke groei, ontwikkeling en je persoonlijke effectiviteit. Het doel van het traject is meer energie uit het leven halen door jouw persoonlijke doelen te behalen. Jouw doelen kunnen van te voren worden vastgesteld vanuit jouw wensen maar kunnen ook tijdens het traject naar voren komen.

Zingeving van het leven en relaties

Personal coaching van Mindgrip is alles omvattend. Zo bieden wij ook een traject die zich focust op zingeving. Dit kan worden geïnterpreteerd in de breedste zin van het woord. Binnen de thematiek van zingeving ga jij jouw leven inrichten op de manier die bij jou past. Binnen het traject leer je keuzes maken die passen bij invulling van je leven. Dit kan gaan over werk, relaties of over grotere levenskeuzes.